Fremgangsmåte

Surr finhakket løk og hvitløk i olje. Tilsett krydder og la det surre med i oljen et par minutter. Ha i hakkede tomater og vann tilsvarende 1 boks med tomater. Tilsett salt, pepper og la kanelstangen trekke med. Strø over fersk koriander og bladpersille ved servering.

Server sammen med kjøttboller eller falafel. 

Ingredienser

4 personer

2 løk, finhakket
2 hvitløksfedd, finhakket
1 ss olje
1 ts fersk ingefær
1 ts spisskummen
1 ts malt paprika
1 ts gurkemeie
2 bokser hakkede tomater (passata)
½ ts salt
½ ts pepper
1 kanelstang
fersk koriander og fersk bladpersille

Næringsinnhold per 100 g

Energi/Kalorier 35 kcal
Karbohydrater 4 g
Proteiner 1 g
Fett 1 g
- hvorav mettet fett 0 g
- enumettet fett 0,5 g
- flerumettet fett 0,5 g
Kostfiber 2 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei