Fremgangsmåte

Ingrediensene blandes sammen og deles i seks.

Stekes i ca 15-20 min ved 175 grader.

Tips! Det kan være lurt å sjekke innholdet i peanøttsmøret for gluten og laktose.

Ingredienser

Antall 8

8 personer

3 dl glutenfritt havregryn
1 dl hakkede valnøtter
2 store ss peanøttsmør
1 egg

Næringsinnhold per stk/ per 100 g

Energi/Kalorier 133 kcal/ 420 kcal
Karbohydrater 10 g/ 32 g
Proteiner 4,5 g/ 14 g
Fett 7,5 g/ 25 g
- hvorav mettet fett 1 g/ 3,5 g
- enumettet fett 2 g/ 7 g
- flerumettet fett 4 g/ 13, 5 g
Kostfiber 2 g/ 7 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei