Fremgangsmåte
Knus eggene med en gaffel, hvite og plomme hver for seg. Tilsett olje og eddik og bland eggene sammen. Smak til med salt og pepper.
Serveres sammen med nykokt asparges.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Frukt.no (tilpasset Diabetesforbundet). Foto: Astrid Hals
Ingredienser
4 personer
4 asparges
4 stk hardkokte, skrelte egg (kokt 8-10 min.)
6 ss olivenolje
4 ss hvitvinseddik
Salt
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram
| Energi/Kalorier | 215 kcal/ 223 kcal |
| Karbohydrater | 0,5 g/ 0,5 g |
| Proteiner | 7 g/ 7,5 g |
| Fett | 20 g/ 21 g |
| - hvorav mettet fett | 3,5 g/ 4 g |
| - enumettet fett | 13 g/ 14 g |
| - flerumettet fett | 2 g/ 2 g |
| Kostfiber | 0,5 g/ 0,5 g |
Innhold av allergener
| Gluten | Nei |
| Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: