Fremgangsmåte

Knus eggene med en gaffel, hvite og plomme hver for seg. Tilsett olje og eddik og bland eggene sammen. Smak til med salt og pepper.

Serveres sammen med nykokt asparges.

Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Frukt.no (tilpasset Diabetesforbundet). Foto: Astrid Hals

Ingredienser

4 personer

4 asparges
4 stk hardkokte, skrelte egg (kokt 8-10 min.)
6 ss olivenolje
4 ss hvitvinseddik
Salt

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram

Energi/Kalorier 215 kcal/ 223 kcal
Karbohydrater 0,5 g/ 0,5 g
Proteiner 7 g/ 7,5 g
Fett 20 g/ 21 g
- hvorav mettet fett 3,5 g/ 4 g
- enumettet fett 13 g/ 14 g
- flerumettet fett 2 g/ 2 g
Kostfiber 0,5 g/ 0,5 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei