Fremgangsmåte
Bland alle ingrediensene raskt sammen. Små topper lager du enten ved å forme dem med hendene, eller ved å bruke en sprøytepose med stor åpning.
Mandeltoppene stekes midt i ovnen på 180 grader i 10 minutter. Oppskriften gir 20-30 topper.
Om ønskelig kan toppene etter at de er godt avkjølt dyppes i smeltet sjokolade.
Næringsberegningene er ikke inkludert sjokolade.
Ingredienser
Antall 30
1 eggehvite
1,5 dl finmalte mandler - helst skållede.
2-3 ss Finesse/Tagatesse
1/2 ts vaniljepulver
Mørk sjokolade, helst 70 % (kan sløyfes)
Næringsinnhold per 100 gram
| Energi/Kalorier | 431 kcal |
| Karbohydrater | 10 g |
| Proteiner | 13 g |
| Fett | 23 g |
| - hvorav mettet fett | 2 g |
| - enumettet fett | 10 g |
| - flerumettet fett | 7 g |
| Kostfiber | 5 g |
Innhold av allergener
| Gluten | Nei |
| Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: