Fremgangsmåte
Kvern mandlene til mel. (5 dl mel tilsvarer cirka 250 gram mandler).
Bland de to ulike mandelmel-typene sammen, tilsett sukrinmelis og finesse og tilslutt eggehvitene.
Hvis du vil bruke bare sukrinmelis, erstatter du finesse med 1 dl sukrinmelis.
Ta litt og litt deig, og lag jevne stenger av den. Stengene stekes midt i ovnen ved 175 grader i 10-12 minutter. Pass på at de ikke blir for brune!
Kransekakestenger kan fryses.
Ingredienser
Antall 1
- 5 dl mel av malte mandler
 - 2 dl mel av avskallede, malte mandler
 - 1 dl sukrinmelis
 - 3 ss (0,45 dl) finesse/tagatesse
 - 2 eggehviter av mellomstore egg
 
Næringsinnhold per 100 gram
| Energi/Kalorier | 418 kcal | 
| Karbohydrater | 9 g | 
| Proteiner | 15 g | 
| Fett | 36 g | 
| - hvorav mettet fett | 3 g | 
| - enumettet fett | 22 g | 
| - flerumettet fett | 9 g | 
| Kostfiber | 6 g | 
Innhold av allergener
| Gluten | Nei | 
| Laktose | Nei | 
Sist endret: , Publisert: