Fremgangsmåte

Smør litt margarin på skiva og lett på litt salat. Del det kokte egget i skiver og lett på skiva sammen med rekene og tomat. Hvis du ønsker kan du friske opp med en sitronskive.

Nyt til lunsj, server på koldtbord eller som snitter.

Tips! Smørbrødet blir glutenfritt hvis du erstatter rugbrød med et brød uten gluten.

Ingredienser

1 personer

1 skive rugbrød (ca.60 g)
Litt lett margarin til skiva
1 kokt egg
1 dl reker (ferske eller i lake)
½ liten tomat, båter
Litt salat
Ev.1 skive sitron

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram

Energi/Kalorier 289 kcal/ 112 kcal
Karbohydrater 25 g/ 9,5 g
Proteiner 22 g/ 8,5 g
Fett 10 g/ 4 g
- hvorav mettet fett 2,5 g/ 1 g
- enumettet fett 3,5 g/ 1,5 g
- flerumettet fett 2 g/ 1 g
Kostfiber 5,5 g/ 2 g

Innhold av allergener

Gluten Ja
Laktose Nei