Fremover kommer vi til å sette opp ulike webinar for dere tillitsvalgte. Dette blir webinarer spesielt tilpasset for tillitsvalgte i Diabetesforbundet med teamer vi håper dere finner interessante. Videre ønsker vi gjerne tilbakemeldinger om det er spesielle ting dere ønsker webinar om. Ta da gjerne kontakt med Guro i sekretariatet på mail guro.waagene@diabetes.no.

25. august 18:00: Funkis med Mari Johannessen
På dette webinaret tar organisasjonsrådgiver Mari Johannessen deg gjennom de viktigste aspektene med organisasjonen Funkis, hvor Diabetesforbundet får sine voksenopplæringsmidler fra. Lær mer om hvordan alle lokal- og fylkeslag kan rapportere sine aktiviteter, og motta støtte. Om du har innspill eller ønsker til webinaret kan disse sendes til mari.johannessen@diabetes.no.

Meld deg på ved å klikke her innen 15.00 samme dag. 

02. september 18:00: Diabetesskolen med Mari Johannessen
På dette webinaret tar organisasjonsrådgiver Mari Johannessen deg gjennom Diabetesskolen - de tillitsvalgte skattekiste når det kommer til å gjøre styrearbeid enklere. Her får du opplæring i plakatbyggeren, omvisning på hvor du finner maler til dokumenter og presentasjoner og guides gjennom vår foredragsholderbank. Om du har innspill eller ønsker til webinaret kan disse sendes til mari.johannessen@diabetes.no.

Meld deg på ved å klikke her innen 15.00 samme dag. 
 

Sjekk også ut denne siden for livestreamtrening og diabetesfaglige webinarer som er åpne for alle.