Hva skjer på ledertreningskonferansen?

Ledertreningskonferansen er for deg som er mellom 14 og 30 år. Målet med konferansen er å styrke Ungdiabetes i fylkene, samt gi motivasjon og inspirasjon til videre arbeid.

Vi lover inspirerende og morsom helg med unge tillitsvalgte i fokus. Dette er en konferanse der du får mulighet til å bidra med erfaringer og ikke minst hente inspirasjon fra andre.

Det er reservert to plasser til hvert fylke, men det er mulighet til å melde ytterligere en deltaker på venteliste. Dersom ikke alle fylker benytter seg av sin plass, vil de på venteliste få mulighet til å benytte denne.

Husk å avklare med fylkesleder om dekning av deltakeravgift før du melder deg på.

Håper vi ses!

Info og påmelding for 2022

Dato: 22.-24.april 2022. Konferansen starter fredag 22.april kl. 17:30 og avsluttes søndag 24.april kl. 13:00.

Sted: Quality hotell Gardermoen

Kursavgift: kr. 3950,- per deltaker (dekker rimeligste reisevei, opphold og oppsatte måltider under konferansen)

Påmeldingsfrist: 16.februar 2022

Program

Er du nysgjerrig på programmet? Det finner du her!

For spørsmål, ta kontakt med: post@diabetes.no

Inspirerende foredragsholdere

Din kamp er min kamp

Kamzy Gunaratnam

Med sin unike bakgrunn er Kamzy stolt over sine røtter. Hun kom til Norge i 1991 - i flukt fra krigsherjede Sri Lanka. Som Utøya-overlevende etter 22.juli, har Kamzy blitt en ung og sterk stemme innen politikken - nå både som varaordfører i Oslo og stortingsrepresentant.

Hun byr på et spennende foredrag der hun forteller om sitt liv og hennes politiske engasjement.

 


Å bli mitt beste jeg

Trond Haukedal

Trond Haukedal er psykolog, foredragsholder og forfatter. Han har i over 20 år reist land og strand rundt og formidlet menneskekunnskap, og er kåret til årets foredragsholder og årets kursholder i Norge. Han fikk hedersprisen i 2011; den mest prestisjefylte prisen som gis til foredragsholdere i Norge.

I dette foredraget tar han utgangspunkt i 10 suksessfaktorer i hva som skal til for at vi henter ut og får brukt det optimale av våre totale ressurser. Dette er et motiverende, morsomt og underholdenende foredrag som bevisstgjør deg på å bli ditt beste jeg.