Kjøp et smykke og støtt Diabetesforbundet!

Se kolleksjonen til byDIAsign

20% av inntektene går til Diabetesforbundet 

 

Anette Djuvstad fikk selv diagnosen LADA i voksen alder. En kveld da hun var ute og skulle more seg på salsakveld, skjedde det. Hun ble rammet av føling og følte seg veldig uvel.

– Jeg ble sittende alene ved et bord og skjelve og svette. Ingen spurte om jeg trengte hjelp. Alle rundt meg trodde nok jeg var overstadig beruset, forteller Anette.

Det gikk bra, men hendelsen satte en støkk i henne. Allerede morgenen etter googlet hun for å finne et diabetes-smykke som kunne opplyse omgivelsene hennes. 

– Jeg fant ikke noe særlig å velge mellom, unntatt SOS-kapsel fra apotekene, som jeg ikke ble fristet til å gå med. Da fikk jeg ideen om å lage delikate smykker med et diskret budskap som synes, og det var starten på byDIAsign, forteller Anette.

Venninnen fikk samme diagnose

Anette startet byDIAsign, og jobber i dag med dette prosjektet sammen med barndomsvenninnen Stine Østhagen, som tilfeldigvis fikk akkurat samme diagnose i voksen alder. Hun hadde en mer dramatisk oppdagelse av sykdommen, med akutt og alvorlig innleggelse på sykehus, og fikk virkelig føle på alvoret som kan oppstå ved et illebefinnende, og hvor avhengig man da blir av hjelp fra andre rundt.

– Smykkene er ment for at de som har en diagnose, raskere kan få riktig hjelp ved behov eller illebefinnende. Vi håper også at smykkene kan føre til økt forståelse og omtanke fra omgivelsene, sier Anette og Stine.

byDIAsign i sosiale medier

       

byDIAsign selger også smykker som opplyser om epilepsi og allergier, og lanserte nylig et smykke for å fronte åpenhet rundt psykisk helse.

– Vi prøver å fokusere mest på det positive i hverdagen, er aktive og prøver å leve så normale liv som mulig med diagnosen. Og vi brenner for å hjelpe andre, sier Anette, som i likhet med venninnen har virkelig gründerånd. De driver begge egne firmaer, og jobber med flere ting. Anette med eiendom, investering, apputvikling, beauty og smykker, og Stine med foto, design, reklame og byDIAsign.

Bestill i dag – støtt Diabetesforbundet 

Diabetesforbundet er glade for å ha inngått et samarbeid med byDIAsign, der 20 prosent av inntektene fra salg av diabetessmykker går til forbundet.

Du kan kjøpe vakre smykker, armbånd eller pins som er gull-, sølv eller rosèbelagt. Det finnes også små charms som du kan feste på et kjedearmbånd eller for eksempel på vesken din. Du kan også kjøpe en mer casual variant med farget silikonkjede, som også passer for barn.

Smykkene er 100% nikkelfrie og allergivennlige.

 

Se hele utvalget her

 

Casual og elegant silikonarmbånd.
Klassisk sølvsmykke.
Grasiøst gullbelagt armbånd. Smykkene er belagt i gull, sølv eller rosé og er nikkelfri og allergivennlige.