Vi sender fakturaene i perioden 8.-15. januar, så de aller fleste skal motta faktura innen slutten av uke 2. Betalingsfristen er fra 22. januar, og vi er takknemlig for at alle betaler i tide!

Derfor er kontingenten din viktig!

Med bidraget fra våre medlemmer kan vi drifte organisasjonen og lokallagene, skape bedre tilbud og tjenester for personer med diabetes, og jobbe politisk for å skape synlighet rundt diabetessaken.

Om kontingenten

Du vil motta faktura enten som:

  • eFaktura rett i nettbanken
  • AvtaleGiro
  • Faktura på e-post
  • Faktura i posten

eFaktura rett i nettbanken – Alle som har aktivert å motta fakturaer som eFaktura vil motta kontingenten direkte i nettbanken, forutsatt at vi har riktig kontaktinformasjon registrert på deg. Du aktivere selv eFaktura i nettbanken din. Da kan du også velge å betale fakturaen med Vipps. Du kan lese mer om eFaktura her.

AvtaleGiro – Har du valgt å betale medlemskontingenten med AvtaleGiro, vil den bli trukket automatisk ved forfall. Du kan opprette AvtaleGiro i banken din.

Faktura på e-post – Dersom du ikke har godkjent eFaktura, vil vi sende fakturaen til e-postadressen vi har registrert på deg. Det kan være lurt å sjekke søppelposten / spamfilter hvis du ikke har mottatt noe innen 15. januar.

Faktura i posten – dersom du ikke har eFaktura eller e-postadresse, eller hvis e-postadressen vi har registrert på deg ikke fungerer, vil du få papirfaktura i posten. Obs, disse kan ta litt lengre tid å nå fram. 

Du kan også be om å få faktura på papir ved å kontakte oss på post@diabetes.no eller telefon 23 05 18 00.

For deg med livsvarig medlemskap

Er du livsvarig medlem, og lurer på hvorfor du nå har fått faktura på 50 kr? Dette er en frivillig ekstrabetaling for å bli regnet som «tellende medlem» i Diabetesforbundet i 2024. Vi mottar tilskuddsmidler basert på antall tellende medlemmer, og for å være tellende medlem må det betales en årlig avgift. 

Det er helt frivillig å betale, men gjør du det, sikrer du at vi mottar støtte for medlemskapet ditt og får viktige ekstramidler til å jobbe med diabetessaken. 

Spørsmål?

Lurer du på noe angående betaling, medlemskap, adresseendring, utmelding eller mer? Kontakte oss på post@diabetes.no eller telefon 23 05 18 00 (mandag-fredag kl 09-15), så hjelper vi deg!