Slik laster du ned Styrk

Appen er tilgjengelig i App Store og Google Play. Følg lenken eller søk etter "Styrk!"

Øvelsene kan gjøres alene eller sammen med andre. Appen passer for alle, enten du er nybegynner eller kun trenger inspirasjon til nye øvelser. Du vil lære både øvelsesteknikk og muskelbruk, samt tips til hvordan et skreddersydd treningsprogram kan se ut for deg.

Appen gir nøye innføring i ti forskjellige øvelser. Med disse øvelsene trener du alle de store og viktigste muskelgruppene i kroppen. Du kan velge mellom tre ulike progresjonsnivåer. Øvelsene passer derfor til alle, uansett hvilket nivå du er på.

I tillegg til norsk, finnes den på fem ulike språk: engelsk, polsk, fransk, spansk og nordsamisk.

Har du problemer med å laste ned appen?

Styrk! kan lastes ned på smarttelefoner der du har tilgang til App Store og Google Play. For at videoene på appen skal fungere må du ha tilgang til internett. Den finnes dessverre ikke som windows app, og det går heller ikke å hente inn videoer fra en nettside. Videoene finnes kun i appen.

Dersom du ikke får appen til å virke, restart telefonen og prøv igjen. Får du bare opp startbildet og kommer ikke videre? Da må du slette appen og installere på nytt.

Styrk! appen er mulig å laste ned på iPad (evt. Tablet) også, men du må endre kategori i søkefeltet øverst i venstre hjørne at du søker på appen for iPhone. Søker du i kategorien iPad så kommer den ikke opp, men den kommer opp for iPhone i søkefeltet.

Lykke til med treningen!

Appen er utviklet av Diabetesforbundet, Muscle Animations og Helsedirektoratet.