Spør oss

Diabeteslinjen

Har du spørsmål om diabetes? Få svar fra erfarne veiledere og helsepersonell, helt gratis.

Hverdager 9 - 15
Hverdager 9 - 15
Svartid 1 - 5 dager

Klatring på Grensen

  • 27.08.2022 12:00–17:00
  • BFU / Diabetesforbundet Østfold
  • Åpen for: Medlemmer i lokallagene i Østfold
  • Pris: Gratis

Lokallagene fra Diabetesforbundet i Østfold (Halden og omegn, Indre Østfold, Moss og Omegn, Sarpsborg og Omegn, Fredrikstad og Omegn) inviterer sine medlemmer i aldersgruppen 0-26 år til en aktiv og sosial dag i klatreparken Klatring på Grensen.

 

Alle medlemmer kan ha med seg en venn. Barn under 12 år må ha med seg en voksen i løypene, de kan derfor melde på en ledsager i tillegg.

Arrangementet er gratis for medlemmer (0-26 år), egenandel på 150,- for venn og ledsager (parken aksepterer ledsagerbevis, dersom dere ønsker å benytte ledsagerbevis kjøper dere billett/ sele selv til denne personen- ikke påmelding til oss).

Påmelding med navn, f. dato, høyde og lokallag på medlem, venn og ledsager sendes på mail til: ida-j@online.no

Påmelding og innbetaling av egenandel må skje innen 14. august til kontonr 1080 36 56784
NB! Merk betalingen med medlemmets navn!

I parken er det et grillområde med gassgriller, så ta gjerne med grillmat eller annen ønsket mat. Det anbefales å bruke tynne hansker under klatring, hansker kan ev kjøpes i kiosken på stedet.

For mer informasjon om klatreparken, se https://www.klatringpagrensen.no De som skal klatre må sette seg inn i reglene dere finner her: https://www.klatringpagrensen.no/smittevern (scroll litt ned).

NB! Bindende påmelding

Velkommen! J

 

Hilsen BFU-kontaktene
Frøydis, Trine, Line, Marit, Ida, Charlotte og Lene

 

 

Alle lokallagene har egne Facebooksider, send en forespørsel på siden til «ditt» lokallag og få med deg info om aktuelle aktiviteter.

Kontaktperson