Snarveier

Spør en ekspert

På Diabeteslinjen svarer erfarne
veiledere, diabetessykepleiere,
leger, psykologer, farmasøyt og
klinisk ernæringsfysiolog.
Spør oss gjerne!

Særfradrag

Her kan du laste ned skjema som kan være til hjelp når du skal kreve særfradrag for store sykdomsutgifter.

Bli medlem

Vi gir deg råd og hjelp når du trenger det, og kjemper for bedre rettigheter og behandling for deg og alle med diabetes. Som medlem får du fordeler som medlemsforsikring, bladet Diabetes seks ganger i året og gode rabatter.

Støtt vårt arbeid og bli medlem i dag!

 

Medlemsforsikring

Visste du at det kan være vanskelig å få god forsikring når du har diabetes? Gjennom Diabetesforbundet kan du få både livsforsikring, ulykkesforsikring og reiseforsikring.

Bli medlem i dag!

Nettbutikk

Thermoposer, Frio kjøleposer, FlipBelt til utstyr, ID-armbånd, oppskriftshefter eller brosjyrer? Ta en titt innom nettbutikken – vi har det du trenger!

Støtt Diabetesforbundet

Vi jobber for et godt liv for alle med diabetes  – og en framtid uten. Hjelp å støtte vårt arbeid.

Koronavirus: Diabetesforbundet avlyser alle arrangementer ut august

Vi opprettholder beslutningen om å avlyse alle arrangementer vår regi, på alle nivåer av organisasjonen. Dette gjelder ut august. Denne beslutningen er tatt i samråd med Diabetesforbundets medisinske rådgiver, Trond Geir Jenssen, forbundsleder Sverre Ur og leder i Ungdiabetes Mathilde Natlandsmyr.

Første uken i mars besluttet vi å avlyser alle arrangementer i regi av Diabetesforbundet. Dette gjaldt da i første omgang mars og april gitt risikovurderingen på det tidspunktet. Nå har vi tatt en ny vurdering, og det er besluttet å opprettholde dette til ut august.

Vi vurderer situasjonen løpende, og før sommeren vil det bli tatt en ny beslutning ift arrangementer som skal holdes i høst.

 Vi følger anbefalingene fra Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet, og tiltaket er først og fremst for å bidra til å redusere smitte.

Informasjon og aktivitet
For Diabetesforbundet er det viktig å formidle oppdatert og kvalitetssikret informasjon om diabetes og korona. Vi har derfor laget en rekke materiell, både tekster og video, som er tilgjengelig på diabetes.no og våre kanaler i sosiale medier. Deler av dette er også oversatt til andre språk, se: https://www.diabetes.no/om-diabetes/innvandrere/

I tillegg til dette har vi økt bemanning og åpningstid på Diabeteslinjen, i samarbeid med Helsedirektoratet. Her har vi både sykepleiere, leger og psykologer som bistår, i tillegg til teamet som allerede jobber på linja. Diabeteslinjen holder også åpent i påsken, se diabetes.no/linjen for mer informasjon.

Webinarer
Vi jobber med å få på plass en god løsning for webinar slik at vi kan spre enda mer god informasjon.  Her ser vi på løsninger for ulike tema, spisset mot ulike målgrupper. Straks dette er klart vil det bli annonsert i våre kanaler.