Hvem arrangerer konferansen?
Diabetesforum 2021 arrangeres av Diabetesforbundet i samarbeid med Helsedirektoratet. 

Hvem er konferansen for?
Konferansen er for helsepersonell som er opptatt av diabetesforskning eller jobber med personer som lever med diabetes. Det har blitt lagt vekt på å lage et faglig aktuelt program tilpasset alle kunnskapsnivåer.

Hvordan logger jeg meg på?
Informasjon kommer.

Hva koster det å delta på konferansen?
Konferanseavgiften er kr 1950,- for medlemmer og kr 2400,- for ikke-medlemmer. Se prisoversikt på siden.

Velger du at du ønsker å bli medlem vil du bli fakturert pris for medlemmer.

Må jeg delta på alle dagene av konferansen?
Det er en konferanseavgift på konferansen, og du velger selv om du ønsker å delta på deler av eller hele konferansen. Som betalende deltaker vil du også ha tilgang til forelesningene i etterkant av konferansen, og kan få med deg det du eventuelt ikke får sett live mens konferansen avholdes 27. -29. april 2021.

Merk: Det er krav de ulike faggruppene til hva du må følge av konferansen for å få tellende timer/kursbevis. For fullstendig oversikt se vår oversikt over tellende timer.

Hvem har utarbeidet programmet?
Konferansen er utviklet i samarbeid med Norges ledende eksperter på diabetesbehandling og diabetesforskning innen sitt fagfelt. Les mer om hvem som har utarbeidet programmet under programkomiteen.

Hvordan er konferansen delt opp?
Diabetesforum 2021 består av Forskningsforum og Fagforum. Forskningsforum arrangeres 27. og 28. april, Fagforum 28. og 29. april. På Fagforum er det fagseminarer og paralelle seminarer som gir deg spisset kunnskap om diabetes for din yrkesgruppe.

Hvordan melder jeg meg på?
Du melder deg på via vår påmeldingslink. Her velger du også hvilke parallellsesjoner du ønsker å delta på.

Kan jeg kun velge et parallelt seminar?
Når du melder deg på konferansen må du i de parallelle løpene velge hvilket parallelt seminar du ønsker å følge live. Øvrige paralleller kan du om ønskelig se i etterkant da du som betalende deltaker vil ha tilgang til forelesningene også i etterkant av konferansen.

Hva kan årsaken være om jeg ikke får åpnet påmeldingslenken?
Vi anbefaler at man bruker Chrome aller Firefox som nettleser, og unngår bruk av Internet Explorer ved påmelding, da det vil være mulighet for at vesentlig informasjon ikke vil bli lagret.

Kan jeg få tellende timer for Diabetesforum?
Diabetesforum gir tellende timer for mange ulike yrkesgrupper. For komplett informasjon, se vår oversikt over tellende timer.

Hvordan gjør man det om det er arbeidsgiver, eksempelvis helseforetaket, som skal betale for deltakelsen?
Ved påmelding får du mulighet til å oppgi ønsket fakturaadresse og oppgir da ønsket mottaker av faktura for deltakelse på Diabetesforum.