Fremgangsmåte
Kutt opp alle grønnsakene i små terninger.
Putt alle ingrediensene i en kjele, og kok i omtrent en time.
Smak til med salt og pepper.
Ingredienser
4 personer
200 g sur agurk
100 g gulrøtter
80 g persillerot
60 g sellerirot
200 g poteter
400 ml vann
2 skje rømme
salt og pepper
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
| Energi/Kalorier | 93 kcal/ 35 kcal | 
| Karbohydrater | 14 g/ 5,5 g | 
| Proteiner | 2 g/ 1 g | 
| Fett | 2 g/ 1 g | 
| - hvorav mettet fett | 1 g/ 0,5 g | 
| - enumettet fett | 0,5 g/ 0,1 g | 
| - flerumettet fett | 0,5 g/ 0,1 g | 
| Kostfiber | 4,5 g/ 2 g | 
Innhold av allergener
| Gluten | Nei | 
| Laktose | Ja | 
Sist endret: , Publisert:
