Fremgangsmåte

Stek kyllingbitene med litt olje i en stekepanne.

Tilsett løk, hvitløk, gulrot, chili, buljongterning, curry paste og krydder og la det surre 2-3 minutter.

Hell over kokosmelken og kok opp.

For å få en tykkere konsistens blander du 1-2 ss maisenna i litt kaldt vann og rister godt. Bland dette oppi gryten og la alt få et oppkok.

Tilsett paprika, eple og ananas og kok med i 3-4 minutter.

Kan serveres med en lett salat, ev. med kikerter i tillegg.

Ingredienser

4 personer

500 g kyllingfilet, biter
1 ss rapsolje
1 løk, hakket
2 hvitløksfedd, finhakket
Ev. 1/3 frisk chili, biter (kan sløyfes)
1 gulrot, biter
1-2 ts Curry paste, rød
½ ss karri
Salt og pepper
½ hønsebuljongterning
2 bokser lett kokosmelk
1 rød paprika, biter
1/3 fersk ananas, biter
1 grønt eple, små biter
1-2 ss Maisenna utrørt i 1 dl kaldt vann
Smak til med soyasaus

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram

Energi/Kalorier 367 kcal/ 72 kcal
Karbohydrater 15 g/ 3 g
Proteiner 32 g/ 6 g
Fett 18 g/ 4 g
- hvorav mettet fett 13 g/ 3 g
- enumettet fett 3 g/ 0,5 g
- flerumettet fett 1 g/ 0,2 g
Kostfiber 6 g/ 1 g

Innhold av allergener

Gluten Ja
Laktose Nei