Fremgangsmåte

Kutt kyllingen i tynne skiver og lag salat hjemme.

Stek kyllingen i en stekepanne til den er gjennomstekt og krydre med salt og pepper. Løken kan også freses litt i panna.

Skjær rundstykkene i to og smør aioli på begge delene. Legg på tomat, rødløk og kylling og avslutt med toppen av rundstykket.

Server med salat ved siden så blir det litt enklere å spise.

Foto: Ragnhild Gjvre

Ingredienser

4 personer

Sandwich
4 grove rundstykker
400 g kyllingfilet i skiver
4 ss aioli
2 store tomater
½ rødløk
Salt og pepper
Olje til steking

Salat
6 blader isbergsalat
1 agurk
2 ss mais
1 paprika

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 443 kcal/ 105 kcal
Karbohydrater 37 g/ 9 g
Proteiner 30,5 g/ 7,5 g
Fett 18 g/ 4,5 g
- hvorav mettet fett 2,5 g/ 0,5 g
- enumettet fett 2 g/ 0,5 g
- flerumettet fett 1,5 g/ 0,5 g
Kostfiber 6 g/ 1,5 g

Innhold av allergener

Gluten Ja
Laktose Nei