Fremgangsmåte

Del grønnsakene i passe biter og legg dem i en ildfast form sammen med kyllingfilet. Hell over olje og dryss på krydder, salt og pepper.

Sett formen i stekeovnen ved 180 °C og stek i ca. 20 minutter.

Server gjerne med grovt brød eller linser.

Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Matprat.no (tilpasset Diabetesforbundet). Foto: Astrid Hals

Ingredienser

4 personer

4 stk kyllingfilet
1 stk rødløk
1 stk rød chili
3 stk tomat
1 stk grønn squash
1⁄2 stk aubergine
4 ss olivenolje
1 ss hakket frisk rosmarin
1⁄2 ts salt
1⁄4 ts pepper

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram

Energi/Kalorier 293 kcal/ 77 kcal
Karbohydrater 6,5 g/ 1,5 g
Proteiner 38 g/ 10 g
Fett 12 g/ 3 g
- hvorav mettet fett 2 g/ 0,5 g
- enumettet fett 8 g/ 2 g
- flerumettet fett 1 g/ 0,3 g
Kostfiber 3,5 g/ 1 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei