Kyllingkebab

Lag din egen kebab med spennende smak av kanel, chili og hvitløk. Om du steker dem på grillen eller i pannen er opp til deg - eller kanskje været. Salat og tzatziki er godt tilbehør.

Kyllingkebab

Næringsinnhold per porsjon

Energi/Kalorier 173 kcal
Karbohydrater 1 g
Proteiner 18 g
Fett 11 g
- hvorav mettet fett 2 g
- enumettet fett 5 g
- flerumettet fett 4 g
Kostfiber 0,3 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei

Send sidens lenke til en venn

Fremgangsmåte

Finhakk løk og hvitløk. Bland sammen med alle ingrediensene.

Form 4 avlange pølser og klem dem rundt trespydene.

Stek spydene med kyllingkebab i stekeovn ved 200 °C i ca. 15 minutter eller legg dem på grillen i 5-7 minutter på hver side. Rull kyllingkebabene i finhakket persille før servering.

Server gjerne kebaben med frisk salat og tzatziki.

Næringsberegningene inkluderer ikke salat og tzatziki.


Oppskriften og bildet er hentet med tillatelse fra www.matprat.no (tilpasset av Diabetesforbundet)

Ingredienser

400 g kyllingkjøttdeig
1 ss rapsolje
1 ss malt kanel
1 ss chilipasta (sambal oelek) eller etter smak
3 båt hvitløk
½ stk rødløk
2 ss frisk kruspersille
4 stk trepinner