Fremgangsmåte
Del soppen i båter og surr den lett i en panne. Tilsett finhakket timian og smak til med salt og pepper.
Pisk sammen egg, lettmelk og finhakket gressløk og persille. Ha soppen over i et ildfast fat og hell over eggeblandingen.
Stek på 175° C i ca. 20 minutter til soppen er mør og formen har fått en gyllen farge.
Oppskriften og bildet er hentet med tillatelse fra www.matprat.no (tilpasset av Diabetesforbundet)
Ingredienser
4 personer
500 g sopp
 1 ss frisk timian
 1 ts salt
 ¼ ts pepper
 4 stk egg
 2 dl lettmelk eller ekstra lett
 2 ss finhakket frisk kruspersille
 1 ss finklippet frisk gressløk
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
| Energi/Kalorier | 130 kcal/ 55 kcal | 
| Karbohydrater | 3 g/ 1,5 g | 
| Proteiner | 14 g/ 6 g | 
| Fett | 6,5 g/ 3 g | 
| - hvorav mettet fett | 2 g/ 0,5 g | 
| - enumettet fett | 2,5 g/ 1 g | 
| - flerumettet fett | 1,5 g/ 0,5 g | 
| Kostfiber | 3 g/ 1 g | 
Innhold av allergener
| Gluten | Nei | 
| Laktose | Ja | 
Sist endret: , Publisert:
 
            