Fremgangsmåte
Fres hvitløk i en varm kjele med margarin eller olje. Tilsett buljong, og kok opp.
Ha i grønnsaker, la det koke opp igjen.
Tilsett kjøtt og krydder og la suppen trekke i 5-8 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server gjerne grovt brød til.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Matprat.no. Foto: Studio Dreyer-Hensley
Ingredienser
4 personer
600 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 båter finhakket hvitløk
2 ss margarin eller olje til steking
6 dl kjøttbuljong (utblandet)
1 pk frossen lapskausblanding
2 ts provencekrydder
½ ts salt
¼ ts pepper
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
| Energi/Kalorier | 317,5 kcal/ 63 kcal |
| Karbohydrater | 23,5 g/ 4,5 g |
| Proteiner | 36,5 g/ 7 g |
| Fett | 8 g/ 1,5 g |
| - hvorav mettet fett | 1,5 g/ 0,5 g |
| - enumettet fett | 4,5 g/ 1 g |
| - flerumettet fett | 1 g/ 0 g |
| Kostfiber | 4 g/ 1 g |
Innhold av allergener
| Gluten | Nei |
| Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: