Fremgangsmåte

Fres hvitløk i en varm kjele med margarin eller olje. Tilsett buljong, og kok opp.

Ha i grønnsaker, la det koke opp igjen.

Tilsett kjøtt og krydder og la suppen trekke i 5-8 minutter. Smak til med salt og pepper.

Server gjerne grovt brød til.

Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Matprat.no. Foto: Studio Dreyer-Hensley

Ingredienser

4 personer

600 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 båter finhakket hvitløk
2 ss margarin eller olje til steking
6 dl kjøttbuljong (utblandet)
1 pk frossen lapskausblanding
2 ts provencekrydder
½ ts salt
¼ ts pepper

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 317,5 kcal/ 63 kcal
Karbohydrater 23,5 g/ 4,5 g
Proteiner 36,5 g/ 7 g
Fett 8 g/ 1,5 g
- hvorav mettet fett 1,5 g/ 0,5 g
- enumettet fett 4,5 g/ 1 g
- flerumettet fett 1 g/ 0 g
Kostfiber 4 g/ 1 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei