Fremgangsmåte

Begynn med marinaden: Bland soya med oystersaus. Press i limesaft. Finhakk chili og tilsett sammen med halvparten av den hakkede korianderen.

Skjær opp kjøttet og ha i marinaden. La trekke en time eller lenger.

Skjær opp grønnsakene.

Varm en wok eller panne med høye kanter på plate til den blir glovarm.

Hell i nøytral olje. Begynn med å steke kjøttet i et par omganger. Ha i grønnsakene, bortsett fra vårløken. Legg i vårløk mot slutten. Dryss på salt og pepper.

La alt steke mens du vender rundt, 3 - 4 min. Rør i litt marinade som saus. Vend godt og stek ferdig ca. 5 min.

Dryss over resten av den friske korianderen.

Server straks.

Tidsforbruk er aktiv tid.

Tips! Hvis du ønsker å tilføre mer næring til retten, kan du tilsette en boks avskylte hermetiske kikerter eller linser de siste 5 min, eller servere dette oppvarmet ved siden av.

Foto: Colourbox

Ingredienser

4 personer

600 g svinefilet, biter
1 ss rapsolje
Salt og pepper
3 ss soyasaus
2 ss oysersaus
Saft av ½-1 lime
½ chili, finhakket
4 ss frisk koriander
50 g sukkererter
1 rødløk, strimler
1 rød paprika, strimler
2 vårløk, tynne skiver
3 store champignon, biter

Næringsinnhold per porsjon

Energi/Kalorier 229 kcal/ 80 kcal
Karbohydrater 6 g/ 2 g
Proteiner 38 g/13,5 g
Fett 5 g/ 2 g
- hvorav mettet fett 1 g/ 0,5 g
- enumettet fett 2,5 g/ 1 g
- flerumettet fett 1 g/ 0,5 g
Kostfiber 3 g/ 1 g

Innhold av allergener

Gluten Ja
Laktose Nei