Fremgangsmåte

Bland Sukrin + og multer.

Pisk fløte til krem, og vend multene forsiktig inn i kremen. 

Server multekremen med hjemmelagd kransekake uten tilsatt sukker eller annet tilbehør etter ønske.

Foto: Kristin Øygard

Ingredienser

5 personer

3 dl kremfløte
5 dl multer
1 ½ ss Sukrin + *

*Sukrin + kan erstattes med Sukrin eller Sukrin melis. Da må mengden dobles. Annen søtning etter ønske kan også benyttes.

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram

Energi/Kalorier 240 kcal/ 218 kcal
Karbohydrater 4 g/ 3,5 g
Proteiner 2 g/ 2 g
Fett 23 g/ 21 g
- hvorav mettet fett 15 g/ 13,5 g
- enumettet fett 5 g/ 4,5 g
- flerumettet fett 1 g/ 1 g
Kostfiber 3 g/ 2,5 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Ja