Fremgangsmåte

Skjær squash, paprika og løk  i biter, og surr det i olje sammen med finhakket hvitløk i et par minutter.

Bland inn urter og oliven.

Bland sammen ingrediensene til dressingen, og vend den inn i salaten.

Næringsberegning er inkl.15 oliven.


Oppskriften og bildet er hentet med tillatelse fra www.matprat.no (tilpasset av Diabetesforbundet)

Ingredienser

4 personer

1 stk grønn squash
1 stk gul paprika
1 stk rødløk
1 båt hvitløk
1 ss rapsolje
3 ss hakkede friske urter
1 glass lite sorte oliven

Dressing:

1 ss hvitvinseddik
2 ss rapsolje
½ ts salt
½ ts pepper

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 146 kcal/ 85 kcal
Karbohydrater 6 g/ 3,5 g
Proteiner 2 g/ 1 g
Fett 12 g/ 7 g
- hvorav mettet fett 1 g/ 0,5 g
- enumettet fett 7,5 g/ 4,5 g
- flerumettet fett 2,5 g/ 1,5 g
Kostfiber 2 g/ 1 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei