Lun squash- og paprikasalat

En annerledes salat med friske og rene smaker. Et veldig godt tilbehør til de fleste kjøttretter.

Lun squash- og paprikasalat

Næringsinnhold per porsjon

Energi/Kalorier 162 kcal
Karbohydrater 4 g
Proteiner 2 g
Fett 15 g
- hvorav mettet fett 2 g
- enumettet fett 10 g
- flerumettet fett 2 g
Kostfiber 2,5 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei

Send sidens lenke til en venn

Fremgangsmåte

Skjær squash, paprika og løk  i biter, og surr det i olje sammen med finhakket hvitløk i et par minutter.

Bland inn urter og oliven.

Bland sammen ingrediensene til dressingen, og vend den inn i salaten.

Næringsberegning er inkl.15 oliven.


Oppskriften og bildet er hentet med tillatelse fra www.matprat.no (tilpasset av Diabetesforbundet)

Ingredienser

1 stk grønn squash
1 stk gul paprika
1 stk rødløk
1 båt hvitløk
1 ss rapsolje
3 ss hakkede friske urter
1 glass lite sorte oliven

Dressing:

1 ss hvitvinseddik
2 ss rapsolje
½ ts salt
½ ts pepper