Fremgangsmåte
Bland alle ingrediensene sammen og server.
Tips! Raita kan brukes som tilbehør til varme retter. Brukes blant annet til å gjøre sterke retter mildere. Passer godt som tilbehør til Dahl - indisk linsesuppe.
Ingredienser
4 personer
2 dl yoghurt naturell
1 dl finhakket agurk
1 finhakket tomat
Ev. ½ hakket rødløk
Salt og pepper etter smak
Ev. frisk koriander
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
| Energi/Kalorier | 47 g/ 43 kcal |
| Karbohydrater | 4,5 g/ 4,5 g |
| Proteiner | 2,5 g/ 2,5 g |
| Fett | 2 g/ 1,5 g |
| - hvorav mettet fett | 1 g/ 1 g |
| - enumettet fett | 0,5 g/ 0,4 g |
| - flerumettet fett | 0,1 g/ 0,1 g |
| Kostfiber | 1 g/ 1 g |
Innhold av allergener
| Gluten | Nei |
| Laktose | Ja |
Sist endret: , Publisert: