Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene sammen og server.

Tips! Raita kan brukes som tilbehør til varme retter. Brukes blant annet til å gjøre sterke retter mildere. Passer godt som tilbehør til Dahl - indisk linsesuppe.

Ingredienser

4 personer

2 dl yoghurt naturell
1 dl finhakket agurk
1 finhakket tomat
Ev. ½ hakket rødløk
Salt og pepper etter smak
Ev. frisk koriander

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 47 g/ 43 kcal
Karbohydrater 4,5 g/ 4,5 g
Proteiner 2,5 g/ 2,5 g
Fett 2 g/ 1,5 g
- hvorav mettet fett 1 g/ 1 g
- enumettet fett 0,5 g/ 0,4 g
- flerumettet fett 0,1 g/ 0,1 g
Kostfiber 1 g/ 1 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Ja