Raita

Raita er en indisk dressing, som passer bra som tilbehør til varme retter eller som dip til grønnsaker/brød.

Raita

Næringsinnhold per porsjon

Energi/Kalorier 43 g
Karbohydrater 4 g
Proteiner 2 g
Fett 2 g
- hvorav mettet fett 1,2 g
- enumettet fett 0,5 g
- flerumettet fett 0,1 g
Kostfiber 0,5 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Ja

Send sidens lenke til en venn

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene sammen og server.

Tips! Raita kan brukes som tilbehør til varme retter. Brukes blant annet til å gjøre sterke retter mildere. Passer godt som tilbehør til Dahl - indisk linsesuppe.

Ingredienser

2 dl yoghurt naturell
1 dl finhakket agurk
1 finhakket tomat
Ev. ½ hakket rødløk
Salt og pepper etter smak
Ev. frisk koriander