Varm tomat-og linsesalat

En god rett, som kan brukes som tilbehør til kjøtt/fisk eller nytes alene.

Varm tomat-og linsesalat

Næringsinnhold per porsjon

Energi/Kalorier 197 kcal
Karbohydrater 14 g
Proteiner 7 g
Fett 11 g
- hvorav mettet fett 1,5 g
- enumettet fett 7 g
- flerumettet fett 1 g
Kostfiber 9 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei

Send sidens lenke til en venn

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 175 °C.

Del tomatene og legg dem i ildfast form sammen med linser og oliven.

Krydre med hvitløk og krydder, drypp over oljen. Pynt gjerne med ferske urter. Stekes i ca 12 min.

Kan nytes alene eller serveres med kjøtt/fisk.

Ingredienser

400 g tomater, gjerne gule og røde cherrytomater
350 grønne ferdigkokte linser (ev. røde linser)
10 oliven
2 stk hvitløkfedd, hakket opp
1 ss oregano
1 ss basilikum
2 ss olivenolje