Fremgangsmåte

Skjær kålen i ca. 4 x 4 cm terninger.

Del chilien i to og fjern frøene. Hakk hvitløk og chili.

Krydre biffene og stek dem ca. 2 minutter på hver side. 

Kok eplejuice, chili og hvitløk i en høy stekepanne i ca. 1 minutt. 

Ha i kål, salt og pepper og damp under lokk ca. 3 minutter. Bland lett sammen. 

Oppskriften og bildet er med tillatelse hentet fra www.matprat.no (tilpasset av Diabetesforbundet)

Ingredienser

4 personer

600 g i skiver ytrefilet av svin
1 ts salt
½ ts sitronpepper
2 ss rapsolje
1 stk spisskål eller sommerkål
2 båt hvitløk
1 stk rød chili
2 dl eplejuice
½ ts salt
½ ts pepper

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 270 kcal/ 66 kcal
Karbohydrater 7 g/ 2 g
Proteiner 40 g/ 10 g
Fett 8 g/ 2 g
- hvorav mettet fett 1,5 g/ 0,3 g
- enumettet fett 4 g/ 1 g
- flerumettet fett 2 g/ 0,5 g
Kostfiber 4 g/ 1 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei