Fremgangsmåte

Bland kål med sitron og dressing, og dryss nøtter, frø og rosiner over.

Næringsberegningen er uten dressing.

Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra bloggen Matlyst! av Marit Zinocker. Foto: Marit Zinocker

Ingredienser

2 personer

½ pakke grønnkål (125 g), riv bladene av stilken, kutt i tynne striper
¼ liten rødkål (300 g), kuttet i tynne skiver
1 liten neve valnøtter (20 g)
1-2 ss ristede gresskarkjerner
1-2 ss rosiner
1 sprut med sitron eller lime

Dressing:

Ca. 4 ss balsamico vinaigrette

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram

Energi/Kalorier 331 kcal/ 124 kcal
Karbohydrater 17,5 g/ 6,5 g
Proteiner 8 g/ 3 g
Fett 24 g/ 9 g
- hvorav mettet fett 3 g/ 1 g
- enumettet fett 12 g/ 4,5 g
- flerumettet fett 7,5 g/ 3 g
Kostfiber 8 g/ 3 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei