Fremgangsmåte

Rens løken og hakk i små små biter. 

Ha løken i en gryte og stek til den er gylden (lys/mellombrun). La den steke på middels varme. 

Tilsett olje og la den steke i ca. 10-15 min.

Tilsett hakkete tomater og la den koke i ca. 15 min.

Når løken og tomaten er ferdig stekt, tilsett 0,75 liter vann og la det koke.

Tilsett Shiro-pulver litt og litt under røring. Vær obs på klumper. Tilsett tilslutt salt og haket hvitløk. La den kokes i ca. 20 min under røring.

Ingredienser

4 personer

1 løk

3 ss olivenolje

1/2 boks hakket tomat

4-5 ss Shiro (krydder) 

1 fedd hvitløk 

Salt etter smak 

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 86 kcal/ 118 kcal
Karbohydrater 3,5 g/ 4,5 g
Proteiner 1 g/ 1 g
Fett 7,5 g/ 10 g
- hvorav mettet fett 1 g/ 1,5 g
- enumettet fett 5,5 g/ 7,5 g
- flerumettet fett 0,5 g/ 1 g
Kostfiber 1 g/ 1 g

Innhold av allergener

Gluten Nei
Laktose Nei