Fremgangsmåte
Kok pastaen etter anvisning på pakken og avkjøl den i kaldt vann.
Fres reddiker, sukkererter og rødløk i en kjele med olje. Rør inn pastaen.
Rist pinjekjernene i varm, tørr stekepanne til de har fått gyllen farge.
Strø pinjekjernene på toppen og server.
Tips! Bruk glutenfri pasta for å gjøre retten glutenfri.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra matprat.no (tilpasset Diabetesforbundet). Foto: Studio Dreyer-Hensley
Ingredienser
2 personer
200 g kokt skinke i strimler
200 g pasta
6 stk reddik i tynne skiver
150 g sukkererter
1 stk rødløk i ringer
2 ss olje til steking
½ dl ristede pinjekjerner
Næringsinnhold per porsjon / per 100 g
| Energi/Kalorier | 414 kcal / 108 kcal |
| Karbohydrater | 41 g / 11 g |
| Proteiner | 31 g / 8 g |
| Fett | 16 g / 4 g |
| - hvorav mettet fett | 2 g / 0,5 g |
| - enumettet fett | 6 g / 1,5 g |
| - flerumettet fett | 6 g / 1,5 g |
| Kostfiber | 7,5 g / 2 g |
Innhold av allergener
| Gluten | Ja |
| Laktose | Nei |
Sist endret: , Publisert: