Fremgangsmåte

Kok pastaen etter anvisning på pakken og avkjøl den i kaldt vann.

Fres reddiker, sukkererter og rødløk i en kjele med olje. Rør inn pastaen.
Rist pinjekjernene i varm, tørr stekepanne til de har fått gyllen farge.

Strø pinjekjernene på toppen og server. 

Tips! Bruk glutenfri pasta for å gjøre retten glutenfri. 

Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra matprat.no (tilpasset Diabetesforbundet). Foto: Studio Dreyer-Hensley

Ingredienser

2 personer

200 g kokt skinke i strimler
200 g pasta
6 stk reddik i tynne skiver
150 g sukkererter
1 stk rødløk i ringer
2 ss olje til steking
½ dl ristede pinjekjerner

Næringsinnhold per porsjon / per 100 g

Energi/Kalorier 414 kcal / 108 kcal
Karbohydrater 41 g / 11 g
Proteiner 31 g / 8 g
Fett 16 g / 4 g
- hvorav mettet fett 2 g / 0,5 g
- enumettet fett 6 g / 1,5 g
- flerumettet fett 6 g / 1,5 g
Kostfiber 7,5 g / 2 g

Innhold av allergener

Gluten Ja
Laktose Nei