Tillitsvalgte i Ungdiabetes fra hele landet inviteres til ungdomskonferanse på Gardermoen, med generalforsamling og valg av Ungdiabetes nasjonalt. Dette er en viktig samling, hvor de tillitsvalgte i fylkene er med å påvirke det nasjonale arbeidet i Ungdiabetes. Det blir også mye sosialt samvær, og litt faglig påfyll.

Mer informasjon kommer på denne siden og på e-post til deltakerne når det nærmer seg.

Påmeldingen er stengt. 

Pakkeliste

 • Skrivesaker og sakspapirer
 • Klær nok til tre dager – inkludert følgende:
  • Noe litt ekstra fint til festmiddagen lørdag kveld. For eksempel en skjorte/bluse, kjole, skjørt, finbukse el.
  • Noe blått du kan ha på deg på Verdens diabetesdag søndag
 • Alt diabetesutstyr og andre medisiner du trenger (Husk å ha med ekstra, i tilfelle noe ryker)
 • Toalettsaker
 • Lader til alt som må lades
 • Reisedokumenter og legitimasjon
 • Masse godt humør og engasjement!

Generalforsamling

Les gjennom sakspapirene på forhånd, slik at du er forberedt.
Og husk å ta med sakspapirene til Gardermoen. Det blir mobilhotell under generalforsamlingen, og du må derfor sørge for å ha tilgang til sakspapirene på en annen måte.

Vi forklarer nøye og tar oss god tid til gjennomføringen, slik at du alltid forstår hva som foregår og kan følge med. Det blir også lav terskel for å spørre hvis du lurer på noe.

Delegater

Hvert fylke har mulighet til å sende inntil tre delegater. Ved ønske om flere deltakere er det mulig å melde disse på som observatører. Delegater har tale-, stemme og forslagsrett, mens observatører kun har talerett.

Egenandel

Egenandelen per person på konferansen er 2450 kroner. Husk å spørre fylkesstyret på forhånd om de vil dekke dette. Får dere ikke dekket egenandelen må dere skaffe midler på en annen måte, dersom dere ønsker å delta. 


Velkommen!

Hilsen Ungdiabetes nasjonalt

 

Etterlengtet fysisk konferanse

12.-14. november 2021 gikk den årlig Ungdomskonferansen av stabelen, og det fysisk på Gardermoen. 20 deltakere – både unge og litt mindre unge – hadde en strålende helg, med god stemning, samhold og motivasjon. Ca. 100 liter brus, 300 blodsukker-alarmer og 500 selfies er oppskriften på en vellykket helg for våre unge tillitsvalgte. Etter snart to år med pandemi og restriksjoner var det viktig å bygge opp motivasjon og inspirasjon til å fortsette den gode innsatsen. Engasjementet var stort, og talerstolen sto ikke lenge urørt under generalforsamlingen lørdag. Med nytt nasjonalt styre, motiverte tillitsvalgte og ny kunnskap setter vi kursen mot 2022.