Fiskeburger

Fiskeburger er kjapt å lage, bidrar til ukas fiskeinntak og smaker godt. Kanskje blir dette din nye favoritt på grillen i sommer?

Fiskeburger

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g

Energi/Kalorier 457 kcal/ 99 kcal
Karbohydrater 43 g/ 9 g
Proteiner 28 g/ 6 g
Fett 17 g/ 4 g
- hvorav mettet fett 1,5 g/ 0,5 g
- enumettet fett 1 g/ 0,5 g
- flerumettet fett 3,5 g/ 1 g
Kostfiber 8 g/ 1,5 g

Innhold av allergener

Gluten Ja
Laktose Ja

Send sidens lenke til en venn

Fremgangsmåte

Denne retten kan serveres hjemme eller være et fint alternativ på tur. Kutt opp salaten hjemme og ha potetsalaten i en tett boks.

Varm fiskeburgerne i en stekepanne til de er gjennomvarme, ca 5-10 min. Hvis du vil kan du også varme hamburgerbrødene i stekepanna raskt, men følg med – de svis fort.

Server fiskeburgeren med salat og potetsalat.

Foto: Ragnhild Gjevre

Ingredienser

4 fiskeburgere (86% fisk)
4 fiberrike hamburgerbrød (du kan også bruke pitabrød av fullkorn)
8 ss potetsalat

Salat
6 blader isbergsalat
1 agurk
1 paprika
2 stk tomater
4 ss mais