Pinnebrød

Dette er en klassiker som barna elsker: Brød stekt på pinne over bålet. Deigen er lett å lage og ta med seg ut på tur. Denne varianten er litt grovere og dermed sunnere enn hvis du bare bruker hvetemel. 

Få oppskriften

 


 

Club sandwich

Hva med å lage noe litt mer fancy enn brødskive med ost? Dette er en enkel variant av club sandwich, som du kan nyte hvis du vil unne deg litt ekstra luksus på tur.

Få oppskriften

 


 

Turwraps

Et annet alternativ til brødskiver er wraps. Denne varianten er pakket med proteiner og metter derfor godt. Men du kan fylle wrapsene med akkurat det du liker – og bytte ut wasabikrem med for eksemepel mager kremost.

Få oppskriften

 


 

Müslibar

Alle elsker en knasende god müslibar. Når du lager dem selv, har du kontroll på hva de inneholder og kan sørge for at de blir litt sunnere enn butikkvariantene. Det er likevel ikke spart på godsakene i denne oppskriften, som inneholder både honning og sjokolade.

Få oppskriften 

 


 

Foliepakke med kylling

Lei av grillpølser? Da bør du prøve en foliepakke i stedet. Barna elsker å få hver sin egen lille pakke med mat, og dette er en fin metode for å få dem interessert i grønnsaker.

Få oppskriften