Fremgangsmåte

Lag tomatsalsa og mango- og paprikasalsa.  

Brun kyllingstrimlene og tilsett hjemmelaget tacokrydder. Bland godt før du tilsetter litt vann. Tilsett paprika. La steke til kyllingen er gjennomstekt, ca 10 min.

Varm opp lefsene og fyll de med kyllingblandingen. Server sammen med mango- og paprikasalsa, tomatsalsa, guacamole og kesam. Oppskrift på salsa og guacamole finner du i ingredienslista.

Næringsinnholdet inkluderer hele retten, med alle tilbehør.

Retten kan gjøres glutenfri og laktosefri ved å bruke glutenfri lefser og laktosefri kesam. 

Tips! Reduser karbohydratene ved å bruke mindre lefser.

Foto: Diabetesforbundet 

Ingredienser

4 personer

500 g kylling, strimler
2 ss hjemmelaget tacokrydder (smak til)
½ dl vann
½ grønn paprika, biter
½ gul paprika, biter

Tilbehør

Mango- og paprikasalsa

Tomatsalsa

Guacamole

4 ss kesam

4 store fullkornslefser

Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram

Energi/Kalorier 557 kcal / 95 kcal
Karbohydrater 47 g / 8 g
Proteiner 40,5 g / 7 g
Fett 20 g / 3,5 g
- hvorav mettet fett 5 g / 1 g
- enumettet fett 8,5 g / 1,5 g
- flerumettet fett 2 g / 0,3 g
Kostfiber 11 g / 2 g

Innhold av allergener

Gluten Ja
Laktose Ja