Medlemstilbud - frist 31. okt:

Bli med på jubileumstur til Dresden!

I anledning 70-årsjubileet organiserer Diabetesforbundet en medlemsreise til vakre Dresden 8.-11. februar 2019. Bli med på opera, slottsbesøk og jubileumsmiddag. Påmeldingsfrist 31. oktober!

Bli med på medlemstur til kulturbyen Dresden, også kjent som Nord-Europas Firenze.

Foto: Aller Travel

Send sidens lenke til en venn

– Jeg gleder meg! sier generalsekretær Bjørnar Allgot, som er med på reisen.

– For mange handler medlemskap i Diabetesforbundet om muligheten til å møte andre som er i samme situasjon som seg selv. På denne medlemsturen opplever vi en ny by, operaen «Figaros bryllup» og feirer med jubileumsmiddag, fortsetter han.

Kulturby av verdensklasse

Dresden ligger ved elven Elbe i delstaten Sachsen i Sørøst-Tyskland, og er også kjent som Nord-Europas Firenze. Byen er preget av praktfulle byggverk fra epokene renessanse, barokk og klassisisme.

Til tross for store ødeleggelser under annen verdenskrig har gamlebyen bevart sin sjarm og omfattende restaurering har gjenoppbygget de vakreste byggverkene. Dresden byr i dag på en fascinerende blanding av tradisjon og modernitet, og er en kulturby av verdensklasse.

Feiring fire dager til ende

Våre medlemmer skal bo sentralt på Hotel Hilton i gangavstand til attraksjonene Semperoper, Frauenkirche, Zwinger palasset og slottet. Dag 2 byr på guidet tur og en mulighet til å bli kjent med byens dramatiske historie. Et besøk i Semperoper med forestillingen «Figaros bryllup» står også på reiseplanen.

Turens siste kveld markerer vi Diabetesforbundets 70-årsjubileum med smakfull middag på restauranten Sophienkeller.

Nye medlemsfordeler

Reisen organiseres av Aller Travel, som er en av Diabetesforbundet nye samarbeidspartnere. I løpet av 2019 vil komme med flere reisetilbud spesielt for medlemmer.

Ledsagere er velkomne

Selv om turen i utgangspunktet er for medlemmer av Diabetesforbundet, kan medlemmer ta med en ledsager som ikke er innmeldt i forbundet. Det er 50 plasser på reisen, og påmeldingsfristen er 31. oktober.

– Vi er glade for samarbeidet med Aller Travel, og håper at tilbudet faller i smak hos våre medlemmer, avslutter Allgot.

Pris: NOK.7.980,- per person i dobbeltrom. Avreise fra Gardermoen 8. februar med retur 11. februar. Meld deg på her.

Les hele prospektet her.